BI Accelerator uitgelegd in 1 minuut


Wat levert dit onze klanten op?


Het leveren van betrouwbare, betaalbare en beheersbare Business Intelligence oplossingen aan onze klanten. Dat is het doel van onze BI Accelerators.

BI Accelerators, zijn out of the box oplossingen om te kunnen starten met BI gebaseerd op best practices.

  • Betaalbaar

    Door onze oplossingen als out of the box oplossingen te ontwikkelen bent u verzekerd van een snelle implementatie waarmee u hoge kosten voorkomt. Daarnaast worden alle accelerators doorontwikkeld en bent u ervan verzekerd dat uw informatievoorzieningen altijd voldoet aan moderne standaarden, zonder dat u hiervoor zelf hoeft te (laten) ontwikkelen.

  • Betrouwbaar

    Door automatische validaties in te bouwen kunnen wij betrouwbare inzichten garanderen. Bij meldingen nemen wij pro-actief actie en daarnaast krijgt u zelf ook inzicht in de betrouwbaarheid door middel van KPI’s.

  • Beheersbaar

    Onze BI Accelerators hebben alle eigenschappen van een volwaardige datawarehouse. Hierdoor heeft u één centrale plek in uw organisatie voor uw volledige informatievoorziening. De autorisaties zijn te koppelen met uw Active Directory om te zorgen dat alleen de juiste mensen bij uw informatie kunnen. Tot slot zijn de BI Accelerators gebaseerd of Microsoft technologie. Deze technologie is erkend als “Leading Technology” in de Gartner Magic Quadrant voor Business Intelligence & Analytics.


Wilt u meer weten?
Dan laten we u graag meer zien in een persoonlijke demo.


Plan een demo in
 

Wil jij ons team komen versterken?


Wij zijn altijd op zoek naar starters en professionals die samen onze opdrachtgevers willen bedienen door het ontwikkelen en implementeren van BI Accelerators. Meer weten?


Bekijk onze vacatures